Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Meci amical de fotbal organizat la iniţiativa campionului Constantin Ţuţu

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 octombrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Emoţii şi spirite încinse pe stadionul din comuna Bubuieci. Echipa de fotbal din localitate şi cea din comuna Băcioi au disputat un meci amical.

Întrecerea a fost organizată la initiativa sportivului Constantin Ţuţu, originar din Băcioi şi candidat la funcţia de dputat în Parlament pe lista Partidului Democrat din Moldova. Campionul mondial la K-1 a menţionat că PDM este formaţiunea care demonstrează sprijin constant sportivilor din ţara noastră.

Cei prezenţi au fost salutaţi şi de viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Vitalie Ciolac, care a spus că Partidul Democrat creează platforme pentru dezvoltarea tinerilor şi favorizează comunicarea între ei.

“PDM pune accent pe politicile de tineret şi pregătirea profesională a cadrelor tinere. În acest context se înscrie şi proiectul de lege privind parcurile IT, care a fost elaborat şi promovat în Guvern de ministerul pe care îl reprezint. Crearea parcurilor IT va da posibilitate tinerilor să aibă locuri de muncă şi salarii bine plătite acasă, în Moldova”, a declarat Vitalie Ciolac.

Meciul a fost urmărit din tribune de secretarul general al PDM, Constantin Botnari. Partida s-a încheiat cu scorul de 3–2 în favoarea jucătorilor de la Băcioi.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu şi Victor Ponta: Institutul Mamei şi Copilului este mai mult decât o simplă maternitate Aviaţia sanitară din Moldova ar putea obţine un elicopter nou de ultima generaţie