Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Caravana de Craciun a OT PDM Rezina aduce magia în sufletele copiilor

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 decembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

40 de copii cu cerinţe educaţionale speciale din localităţile raionului Rezina s-au bucurat de magia sărbătorilor de iarnă graţie OT Rezina a PDM. Surprizele s-au produs pe 24 decembrie, în timpul unui matineu.

Dulciurile şi jucăriile dăruite celor 40 de copii au fost colectate în cadrul Caravanei de Crăciun cu genericul “Un zîmbet pentru cei mai trişti ca noi”, acţiune desfăşurată la iniţiativa dnei Eleonora Graur, preşedintele raionului Rezina, preşedintele OT Rezina a PDM.

Prezentă la sărbătoare, Eleonora Graur a menţionat: “Mă bucur să vă salut în preajma minunatelor sărbători de iarnă şi doresc să vă spun că întotdeauna noi, echipa PDM, ne dorim din toată inima ca să vă facem ceva plăcut, furmos. Fie ca magia Crăciunilui să aducă în casa fiecărui pace, linişte sufletească, să aveţi parte de bucurii de la aceşti copii minunaţi şi să vă mîndriţi cu ei. Sunt cei, pentru care trăiţi şi munciţi zi de zi”.

Sursa: www.pdm.md

Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă din partea Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat s-a întrunit în şedinţă