Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă din partea Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 decembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Comitetul Executiv al Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”,vine către Dumneavoastră cu un mesaj de salut cu prilejul sărbătorilor de iarnă: Crăciunul şi Anul Nou 2015.

Fiecare an lăsat în urmă este o filă irepetabilă în cartea vieţii, cartea, în care încercăm să parcurgem clipe plăcute şi nu chiar, momente de importanţă mai mare s-au mai mică, dar toate unice pentru fiecare din noi.

Anul 2014 a fost un an important în realizarea obiectivelor, pe care ne le-am propus, anul fiind marcat de urcuşuri şi căderi,perioada acumulării de experienţă.

Pentru acţiunile întreprinse împreună, pentru munca depusă şi modestele rezultate- primiţi cuvintele noastre de recunoştinţă.

Petrecînd anul 2014, trebuie sa-i fim recunăscători pentru cele bune, uitînd toate cele rele, rămînînd mîndri cetăţeni ai Republicii Moldova.

Stimaţi colegi.

Vă îndemnăm să păşiţi în Noul An cu siguranţă şi optimizm, cu convingerea, că noile realizări vor fi pentru binele societăţii şi ţării.

Vă dorim, ca în aceste zile să fiţi înconjuraţi de cei apropiaţi, să aveţi belşug pe masă, iar naşterea Domnului să vă aducă lumină în suflet.

Din partea mea şi a colegilor mei Vă urăm Crăciun Fericit şi un An Nou împlinit.

Cu multă consideraţie,

Nina Ţurcan,
Preşedintele Organizaţiei Naţionale “Tezaurul Naţiunii”

Sursa: www.pdm.md

Peste 200 de tineri au aderat duminică la Organizaţia municipală PDM Chişinău Caravana de Craciun a OT PDM Rezina aduce magia în sufletele copiilor