Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 200 de tineri au aderat duminică la Organizaţia municipală PDM Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 noiembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, la Forumul Organizaţiei municipale PDM Chişinău, peste 200 de tineri şi-au anunţat aderarea la formaţiune. Proaspeţii democraţi afirmă că au ales acel partid care promovează stabilitatea şi echilibrul în societate şi investeşte în tineri.

“Tinerii sunt cea mai promiţătoare resursă a oricărui partid politic, iar Partidul Democrat din Moldova întotdeauna a investit în tineri, a crezut în tineri, i-a susţinut, i-a încurajat şi i-a promovat”, a declarat preşedintele Organizaţiei municipale de Tineret PDM Chişinău, Igor Usturoi. El i-a îndemnat pe tineri să convingă şi alţi colegi de generaţie să vină alături de Partidul Democrat din Moldova, partid care îşi propune să întoarcă tinerii acasă, să le asigure locuri de muncă bine plătite, să susţină şi să protejeze familiile tinere.

“Este important ca fiecare tânăr să pună umărul pentru a dezvolta Chişinăul şi a creşte Republica Moldova. Suntem o echipă şi împreună luptăm pentru o Moldovă europeană, aici la noi acasă, cu un sistem de educaţie de calitate, cu mai multă bunăstare, stabilitate şi libertate pentru tineri”, a conchis liderul tineretului democrat din capitală. Tinerii s-au arătat convinşi că şansa Moldovei, şansa Chişinăului este Partidul Democrat din Moldova. În prezent, Organizaţia de Tineret a PDM Chişinău numără peste o mie de membri.

Sursa: www.pdm.md

Gest simbolic al lui Igor Corman după ratificarea Acordului de Asociere: democratul i-a dăruit preşedintelui PE un brâu moldovenesc Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă din partea Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”