Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a discutat cu Klaus Iohannis despre sprijinul de care Moldova va beneficia pentru continuarea parcursului european

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 februarie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a purtat o discuţie cu preşedintele României, Klaus Iohannis, care efectuează o vizită oficială de două zile în Republica Moldova.

Marian Lupu, a apreciat că discuţiile cu preşedintele României au fost “foarte bune, constructive, care inspiră mare încredere într-o dezvoltare pozitivă a relaţiilor bilaterale moldo-române”.

“Am pus în evidenţă şi am subliniat sprijinul de care Moldova va beneficia mai departe pentru continuarea parcursului european. Am exprimat o poziţie comună a intereselor atât din partea României, cât şi a Moldovei pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale, a dialogului politic, a relaţiilor economice, investiţiilor în economia Republicii Moldova. Cred că toate subiectele pe care le-am discutat se vor realiza fiindcă am simţit un ataşament pentru o asemenea linie de colaborare din partea preşedintelui României”, a declarat după întrevedere Marian Lupu.

Liderul PDM a mai arătat că preşedintele Iohannis a exprimat în cadrul discuţiilor suportul de care Moldova va putea să beneficieze în toate reformele.

Sursa: www.pdm.md

Declaraţia preşedintelui PDM, Marian Lupu, după votarea Guvernului în Parlament PDM este alături de familiile afectate de conflictul de pe Nistru