Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Declaraţia preşedintelui PDM, Marian Lupu, după votarea Guvernului în Parlament

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 februarie 2015
Partidul Democrat din Moldova

În numele Partidului Democrat din Moldova, a fracţiunii PDM, salut votul de astăzi în Parlament pentru noul Guvern în frunte cu prim-ministrul Chiril Gaburici.

Îmi pare rău că acest proces a fost de o durată foarte îndelungată şi în ziua de astăzi am toată spernţa că acest proces de instabilitate a fost curmat. Am pus un punct pe “I”. Este o acţiune deosebit de importanbtă şi sub aspect politic, şi economic, şi social, care vine să reia un parcurs spre stabilitate din ţara noastră, acţiuni extrem de importante în condiţiile unei profunde crize politice, sociale şi economice în regiune.

Am investit cu încrederea noastra noul cabinet de miniştri. Îi vom acorda tot suportul, sprijinul politic pentru acţiunile care vor fi îndreptate către nevoile şi grijile oamenilor, ieşirea din această situaţie de criză. Vom sustine toate acţiunile care vor da rezultate pozitive pentru oameni şi pentru ţară.

În acelaşi timp, vom fi foarte exigenţi, pentru că votul de încredere înseamnă nu doar sprijin, dar înseamnă şi a cere implementarea acelor politici fixate în programul de guvernare, la votarea căruia am participat împreună cu colegii.

Să fie într-un ceas bun pentru întreaga componenţă a Cabinetului de miniştri. Ne aşteptăm ca acest Guvern să ofere acele rezultate la care se aşteaptă cetăţenii ţării.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Mesaj cu ocazia împlinirii a 26 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan Marian Lupu a discutat cu Klaus Iohannis despre sprijinul de care Moldova va beneficia pentru continuarea parcursului european