Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Flori şi felicitări pentru femei de 8 martie

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Femeile democrate din toate raioanele ţării au fost felicitate de conducerea Partidului Democrat din Moldova, dar şi de colegi din Organizaţiile de Partid Raionale. Ele au fost felicitate cu flori şi mărţişoare de către bărbaţii partidului care le-au adresat cele mai frumoase cuvinte de felicitare.

Serate dedicate Zilei Internaţionale a Femeii au avut loc, la finele săptămânii trecute, în mai multe raioane ale ţării şi vor continua în zilele următoare, în aşa mod ca de atenţia colegilor de partid să aibă partea toate femeile din PDM.

Peste 200 de doamne şi domnişoare din raionul Rezina au primit felicitări cu prilejul Zilei Femeii din partea conducerii OT PDM Rezina, în cadrul unei manifestaţii care a avut loc pe 6 martie. Cuvinte frumoase de apreciere au fost transmise de către Eleonora Graur, preşedintele OT PDM Rezina, Mihail Cebotari, primarul de Rezina etc. Ulterior, femeile au fost invitate la spectacolul susţinut de Orchestra Naţională de Muzică Populară “Lăutarii”.

Ziua Internaţională a Femeii a fost serbată într-un mod deosebit şi în raionul Căuşeni, unde cca 500 de femei au fost invitate la un concert de zile mari organizat de echipa PDM. Alături de colegele democrate din Căuşeni a fost parlamentara Valentina Buliga, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDM, dar şi preşedintele PDM Căuşeni Petru Gogu.

Doamnele democrate din Chişinău, sărbătorite de Ziua Femeii

Reprezentantele Partidului Democrat din municipiul Chişinău au fost omagiate cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. În ajun de 8 martie, în fiecare sector al capitalei şi în suburbii au fost organizate întâlniri informale dedicate sărbătorii. Membrele de partid au fost aşteptate cu flori, mici atenţii şi cuvinte alese din partea conducerii PDM.

Preşedinta Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii, a remarcat rolul femeilor în Partidul Democrat. “PDM este singura formaţiune politică care a înregistrat o creştere a scorului electoral, şi acesta este doar un început. Am fost în campanie electorală în fiecare sector şi am văzut cu cât devotament aţi muncit. Vă doresc sănătate, curaj şi încredere în forţele proprii şi în Partidul Democrat”, s-a adresat Monica Babuc celor prezente.

Şi preşedinta Organizaţiei naţionale de Femei a PDM, Valentina Buliga, deputat în Parlament, şi-a încurajat colegele de partid să persevereze, pentru a ocupa locul pe care îl merită în politică. Iar deputata Raisa Apolschi a menţionat că cel mai important pentru o femeie este împlinirea ei ca mamă şi soţie, care ştie să menţină căldura casei părinteşti.

Secretarul executiv al Organizaţiei municipale de partid, Iurie Cazacu, a apreciat capacitatea de muncă a doamnelor, care reuşesc să fie la înălţime acasă şi la serviciu. Cazacu a menţionat că femeile constituie o parte activă a Partidului Democrat.

Potrivit ultimelor date, o jumătate din membrii PDM din capitală sunt femei.

Sursa: www.pdm.md

Mesajul Preşedintelui PDM Marian Lupu, cu ocazia Zilei de 8 martie PDM Chişinău aduce Coşul de Paşte oamenilor nevoiaşi