Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Chişinău aduce Coşul de Paşte oamenilor nevoiaşi

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat lansează astăzi, 10 martie, campania de caritate “Împreună pentru fiecare”, destinată procurării Coşului de Paşte pentru oamenii nevoiaşi.

Acţiunea este organizată pentru a doua oară şi urmăreşte să ajungă în peste 700 de familii. Timp de o lună, democraţii din capitală vor aduna bani pentru darurile de Paşte. Din donaţii vor fi cumpărate produsele pentru Coşul Pascal, care va conţine tradiţionalul cozonac, o sticlă de vin şi dulciuri.

Colectarea de fonduri are loc la sediul Partidului Democrat din Moldova de pe strada Tighina 32 şi în cadrul evenimentelor de partid. Toţi doritorii sunt invitaţi să participe.

În ajunul Paştelui, reprezentanţii PDM Chişinău vor merge la destinatari pentru a înmâna darurile. Beneficiarii vor fi selectaţi de Organizaţiile primare ale Partidului Democrat, din rândul persoanelor social-vulnerabile din municipiu.

Desfăşurarea campaniei poate fi urmărită pe site-urile www.pdm.md şi www.pdm-chisinau.md, precum şi pe pagina de Facebook, creată special în acest scop.

Prin acest gest simbolic, iniţiatorii acţiunii de caritate doresc să fie mai aproape de semenii lor şi să le aducă în case bucuria Învierii lui Hristos.

Anul trecut, în cadrul campaniei “Împreună pentru fiecare” au fost colectaţi peste 72 mii de lei, ceea ce a depăşit cu mult aşteptările.

Sursa: www.pdm.md

Flori şi felicitări pentru femei de 8 martie Pavel Filip a dat startul oficial al campaniei de caritate “Împreună pentru fiecare”