Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip a dat startul oficial al campaniei de caritate “Împreună pentru fiecare”

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a mers astăzi, 11 martie, la sediul Partidului Democrat pentru a face o donaţie în cadrul campaniei de caritate “Împreună pentru fiecare”. Acţiunea Organizaţiei municipale de partid este la a doua ediţie, iar din banii adunaţi vor fi procurate Coşuri de Paşte pentru oamenii nevoiaşi.

Pavel Filip şi-a exprimat speranţa că şi de această dată echipa democraţilor va da dovadă de o mobilizare foarte bună, pentru a ajuta un număr cât mai mare de oameni. “Anul trecut am reuşit să adunăm peste 72 mii de lei, ceea ce ne-a permis să procurăm peste 700 de Coşuri de Paşte. Sper să depăşim aceste cifre, şi ca sumă de bani, şi ca număr de familii ajutate”, a spus preşedintele Organizaţiei municipale, care şi-a îndemnat toţi colegii să se alăture.

“Dorim ca acesta să fie un exemplu pentru toată lumea. Cei care au posibilitatea să ajute pe cei mai nevoiaşi, neapărat trebuie să facă acest lucru, mai ales atunci când este vorba de Sărbătoarea Luminată a Paştelui. Pentru că de Paşte, fiecare trebuie să se bucure, fiecare trebuie să aibă pe masă produsele tradiţionale”, a spus Pavel Filip.

Democraţii din capitală vor aduna bani pentru darurile de Paşte timp de o lună, la sediul Partidului Democrat de pe strada Tighina 32, precum şi în cadrul evenimentelor de partid. Din donaţii vor fi cumpărate produsele pentru Coşul Pascal, care va conţine tradiţionalul cozonac, o sticlă de vin şi dulciuri.

În ajunul Paştelui, reprezentanţii PDM Chişinău vor merge la destinatari pentru a înmâna darurile. Beneficiarii vor fi selectaţi de Organizaţiile primare ale Partidului Democrat, din rândul persoanelor social-vulnerabile din municipiu.

Desfăşurarea campaniei poate fi urmărită pe site-urile www.pdm.md şi www.pdm-chisinau.md, precum şi pe pagina de Facebook PDM Chisinau

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

PDM Chişinău aduce Coşul de Paşte oamenilor nevoiaşi PDM a avut importanţi oaspeţi din China