Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Chisinău îşi reface forţele după electorală

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat a dat startul reuniunilor Consiliilor în sectoare. În cadrul acestora, este făcut bilanţul activităţii din ultimul an şi analizate în detaliu rezultatele obţinute la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Luând în considerare implicarea fiecărui membru în campania electorală, sunt efectuate remanieri în structurile de conducere ale Organizaţiilor de sector.

În această săptămână, au avut loc şedinţele lărgite ale Consiliilor din sectoarele Ciocana şi Centru, care au obţinut cele mai multe voturi pentru PDM în capitală. “Acest scrutin electoral a fost un exerciţiu practic necesar fiecărui concurent politic, iar pe noi ne-a întărit ca echipă. Suntem mulţumiţi de activitatea Organizaţiei de sector şi suntem pregătiţi la nivel tehnic pentru alegerile locale”, a declarat preşedintele Organizaţiei PDM Centru, Liviu Oboroc.

La rândul său, liderul democraţilor din sectorul Ciocana, Sergiu Sainciuc, a menţionat că există loc de mai bine. “Avem rezerve mari, care ne-ar fi adus rezultate şi mai bune dacă ar fi fost folosite din plin. Am analizat minuţios datele de la fiecare secţie de votare, pentru a vedea cum să ne îmbunătăţim activitatea la alegerile locale”, a spus Sergiu Sainciuc.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a adus mulţumiri tuturor pentru munca depusă. “Am convingerea fermă că munca face diferenţa, atunci când vrem să obţinem un rezultat bun. Am parcurs o cale lungă în reformarea Organizaţiei municipale, iar astăzi pot afirma cu certitudine că nu există o altă formaţiune politică cu o structură atât de bine pusă la punct. Creşterea de aproape 2% pe care am înregistrat-o pe 30 noiembrie în Chişinău, faţă de alegerile parlamentare precedente, constituie un rezultat bun în condiţiile Republicii Moldova, unde extremele reuşesc să atragă electoratul. Am învăţat lecţia pe care ne-au oferit-o alegerile parlamentare, iar la locale sperăm la un rezultat şi mai bun”; a declarat Pavel Filip.

La alegerile parlamentare de anul trecut, Partidul Democrat a obţinut peste 10% din voturi în Chişinău.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

“Grăbeşte-te să faci un bine!”. Este îndemnul Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate a PDM în ajun de Paşti Democraţii din suburbii, uniţi în numele binelui