Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din suburbii, uniţi în numele binelui

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Partidului Democrat din localităţile capitalei s-au încadrat activ în Campania de caritate “Împreună pentru fiecare”. Ei au venit, în mod organizat, la sediul partidului pentru a face donaţii pentru Coşul Pascal.

Preşedintele Organizaţiei PDM Suburbii, Tudor Copaci, a menţionat că initiativa se bucură de sprijinul tuturor activiştilor. “Este un gest binevenit în preajma Sfintelor Sărbători de Paşti, dar care, în acelaşi timp, mobilizează echipa. Oamenii de bună credinţă sunt săritori la nevoie. Noi, cei din suburbii, ne-am alăturat acestei campanii frumoase pentru a contribui la procurarea produselor pentru Coşul Pascal”, a menţionat Tudor Copaci.

Campania “Împeună pentru fiecare” a ajuns la jumătate de drum. Zeci de oameni au răspuns apelului lansat de Organizaţia municipală PDM Chişinău şi au făcut donaţii. Colectarea de fonduri va mai continua încă două săptămâni. Din banii adunaţi vor fi procurate produse pentru Coşul Pascal destinat oamenilor nevoiaşi. În ajunul Paştelui, reprezentanţii PDM Chişinău vor merge la destinatari pentru a înmâna darurile.

Sursa: www.pdm.md

PDM Chisinău îşi reface forţele după electorală Marian Lupu: Întrevedere cu Ambasadorul Bulgariei