Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM lansează campania caritabilă “Paştele pentru fiecare”

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 aprilie 2016
Partidul Democrat din Moldova

La iniţiativa echipelor sale locale, Partidul Democrat din Moldova lansează campania socială “Paştele pentru fiecare”. Începând de astăzi, 19 aprilie, cele peste 900 de echipe locale ale PDM din întreaga ţară se vor mobiliza în sprijinul persoanelor şi familiilor aflate în dificultate, dar şi al comunităţilor locale.

“Venim alături de cei care au nevoie. Prin solidaritate şi implicare, încercăm să facem Paştele fericit pentru fiecare!”, anunţă democraţii.

În primele zile ale campaniei, sunt planificate mai multe acţiuni de implicare socială, precum: donaţii de produse tradiţionale pentru familiile nevoiaşe, ajutor în gospodărie pentru cei vârstnici, acţiuni de salubrizare, curăţenie în cimitire şi parcuri, instalarea coşurilor de gunoi, plantarea gazonului şi sădirea de puieţi în unele parcuri, amenajarea unor fântâni şi a izvoarelor, vizite în azile de bătrâni, amenajarea unor locuri de joacă. De asemenea, vor fi organizate târguri de ouă încondeiate şi cozonaci. Astfel de acţiuni se vor petrece simultan în mai multe sate şi oraşe din raioanele Orhei, Şoldăneşti, Rezina, Floreşti, Făleşti, Ştefan Vodă, Drochia, Ocniţa, Cahul, Edineţ, Hînceşti, Anenii Noi, Ialoveni, Teleneşti, Leova, Rîşcani, municipiile Comrat, Bălţi şi Chişinău. Iar pe parcursul campaniei, vor fi planificate mai multe acţiuni la nivel naţional şi în celelalte raioane, inclusiv cu implicarea organizaţiilor de femei şi tineret ale partidului.

Alături de membrii PDM, în cadrul campaniei caritabile “Pastele pentru fiecare” sunt aşteptaţi să se alăture simpatizanţi ai partidului, dar şi toţi cei care vor să susţină cauza campaniei şi să dea o mână de ajutor celor nevoiaşi, în perioada sărbătorilor pascale.

Sursa: www.pdm.md

Noii lideri ai Tineretului Democrat, aleşi în cadrul unui eveniment de anvergură Partidul Democrat din Moldova lansează astăzi o nouă campanie naţională, dedicată Zilelor Europei