Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vlad Plahotniuc, mesaj de Ziua Independenţei

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 august 2017
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc a adresat un mesaj de felicitare pentru moldoveni cu prilejul Zilei de Independenţă a Republicii Moldova.

“Republica Moldova împlineşte astăzi 26 de ani de când este un stat suveran şi independent. Declaraţia de Independenţă adoptată la 27 august 1991 reprezintă nu doar un act de voinţă politică, ci temelia unui stat capabil să îşi ia soarta în propriile mâini.

Această sărbătoare este a tuturor cetăţenilor şi este despre curaj, libertate şi unitate. Avem responsabilitatea să construim mai departe o Moldovă modernă, puternică şi independentă, de care să fim cu toţii mândri. Ţine de noi să fim uniţi şi să îndrăznim să ne alegem calea pe care vrem să mergem înainte.

La mulţi ani, Republica Moldova! La mulţi ani, moldoveni!”, a scris Vlad Plahotniuc în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Sursa: www.pdm.md

PDM atrage atenţia asupra unui fals de pe Internet care vizează formaţiunea Reprezentanţii PDM în Consiliul Suprem de Securitate nu vor participa la şedinţa convocată de preşedintele Igor Dodon