Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM condamnă modul în care, în timpul protestului organizat de opoziţie, câteva persoane au încercat să intre cu un microbuz în mulţime

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 septembrie 2017
Partidul Democrat din Moldova

PDM condamnă vehement modul în care ieri, în timpul protestului organizat de opoziţie, câteva persoane au încercat să intre cu un microbuz în mulţime, forţând în acest fel cordonul de poliţişti care asigura ordinea publică. Incidentul ar fi putut avea urmări tragice, dacă forţele de ordine nu ar fi intervenit prompt pentru a opri înaintarea microbuzului.

PDM cere instituţiilor abilitate să investigheze de urgenţă acest incident, în modul cel mai transparent, să prezinte opiniei publice cine sunt cei care au încercat să comită această faptă.

Condamnăm modul cinic în care liderii PAS şi PDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, organizatori ai protestului de ieri, au aşteptat pasiv să vadă cum microbuzul trece peste cordonul de poliţişti.

Ceea ce s-a întâmplat ieri la protestul opoziţiei este un act iresponsabil, pe care opinia publică trebuie să-l cunoască, la fel cum trebuie să cunoască neîntârziat rezultatele anchetei privind acest act deosebit de grav, care ar fi putut duce la o situaţie tragică.

Sursa: www.pdm.md

Legile respinse de şeful statului vor fi readuse pe agenda Parlamentului pentru a fi votate din nou PDM susţine convocarea Parlamentului în şedinţă specială pe 21 septembrie, pentru revotarea legilor respinse de preşedintele Dodon