Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM îşi exprimă dezacordul faţă de campaniile murdare care au contaminat în ultimele zile spaţiul public din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 noiembrie 2017
Partidul Democrat din Moldova

În legătură cu campania murdară desfăşurată în ultimele zile în spaţiul public, Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă totalul dezacord faţă de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă, fie că vorbim de încălcarea dreptului la viaţă privată a unei persoane, campanii de manipulare sau alte asemenea acţiuni.

Considerăm că prin astfel de acţiuni toată lumea are de pierdut — atât autorii, cât şi victimele campaniilor de denigrare, dar şi opinia publică, obligată să asiste la aceste momente inacceptabile.

PDM face un apel la instituţiile media să evalueze cât mai corect scopul şi natura unor astfel de campanii murdare şi să se abţină de la difuzarea lor. De asemenea, cerem CCA să intervină cu mijloacele legale de care dispune pentru ca spaţiul audio-vizual să nu fie contaminat cu astfel de campanii de denigrare.

În opinia noastră, cel mai bun răspuns pe care societatea ar putea să-l dea celor care apelează la astfel de metode murdare este o ignorare totală a informaţiilor pe care aceştia le plasează în spaţiul public — un semnal clar că astfel de campanii nu îşi ating ţinta şi o atitudine prin care să descurajeze apariţia de noi astfel de situaţii inacceptabile.

Sursa: www.pdm.md

Proiectul Prima Casă va ajuta tinerii să-şi procure locuinţe cu susţinerea statului PDM a luat în discuţie pregătirea administraţiei publice pentru perioada iernii