Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPMUEM

A fost constituita Uniunea Ofiţerilor a Partidului “Moldova Unită”

|versiune pentru tipar||
PMUEM / 26 iulie 2010
Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”

La 20 iulie curent a avut loc adunarea de constituire a Uniunii Ofiţerilor a Partidului “Moldova Unită-Единая Молдова”. La intrunire au participat 16 ofiteri in rezerva, care au ales preşedintele organizaţiei şi organele de conducere. Astfel, prin votul membrilor participanţi la adunare, Preşedintele Organizaţiei a fost ales d-l Cojocaru Vladimir, colonel în rezervă, iar Vicepreşedinti: Bolocan Leonid şi Guzun Mihail.

În cadrul intrunirii s-a hotărît ca organele de conducere sa adopte un regulament in care vor fi stipulate sarcinile si obiectivele organizaţiei. Scopul organizaţiei este de a consolida toţi militarii care sunt în rezervă pentru a promova ideile şi obiectivele partidului. Se planifica, de asemenea, crearea mai multor organizaţii primare pe teritoriul Republicii Moldova. Exista deja initiativa de a constitui Uniuni a Ofiterilor în or. Balti, Floreşti, Hînceşti, Anenii Noi.

Prezentă la conferinţă, Ana Tcaci, Vice-preşedintele Partidului “Moldova Unită-Единая Молдова” a menţionat: “Avem în rândurile Partidului “Moldova Unită-Единая Молдова” foarte mulţi veterani ai organelor de forţă. Ei reprezintă acea parte a societăţii noastre pe umerii căreia, ani la rind, a stat apărarea patriei noastre. Ei sunt profesionişti, şi-au îndeplinit serviciul onest şi conştiincios. Sunt oamenii disciplinati, care pot contribui enorm la dezvoltarea Partidului “Moldova Unită-Единая Молдова”, la consolidarea şi realizarea tuturor obiectivelor partidului.”

Sursa: www.moldovaunita.md

Partidul “Moldova Unită” a propus înca odată demiterea lui Mihai Ghimpu Declaraţia Partidului “Moldova Unită” cu privire la participarea la referendumul republican constituţional din 5 septembrie 2010