Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPMUEM

Vladimir Ţurcan: “Programele sociale promovate de Partidul «Moldova Unită» vor scoate ţara din criză”

|versiune pentru tipar||
PMUEM / 8 octombrie 2010
Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”

Programele sociale promovate de Partidul “Moldova Unită-Единая Молдова” sunt orientate spre depăşirea crizei economice din ţară. Declaraţii în acest sens a făcut Preşedintele Partidulului “Moldova Unită-Единая Молдова”, Vladimir Ţurcan, în cadrul întrunirii cu cetăţenii din localităţile raionului Orhei. O atenţie deosebită cetăţenii au acordat chestiunilor legate de majorările planificate de ANRE la gazele naturale cît şi intenţia Partidului “Moldova Unită — Единая Молдова” de a proteja în instanţele judiciare drepturile consumatorilor. În acest sens, Vladimir Ţurcan, a asigurat cetăţenii ca Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова” va depune toate eforturile necesare pentru ca tariful la gazele naturale să fie redus.

Tineri prezenţi la întrunire au costatat cu regret că statul i-a neglijat în ultimii ani. Vladimir Ţurcan a specificat că, pragramul şi platforma electorală a Partidulului “Moldova Unită-Единая Молдова” atrag o atenţie deosebită problemelor cu care se confruntă în prezent tineretul, deoarece rezolvarea lor este cheia succesului spre o dezvoltare durabilă a societăţii.

Sursa: www.moldovaunita.md

Partidul “Moldova Unită” condamnă categoric decizia luată de consiliul local din or. Codru Partidul “Moldova Unită” a reuşit îngheţarea tarifului la gazele naturale!