Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPMUEM

Partidul “Moldova Unită” a reuşit îngheţarea tarifului la gazele naturale!

|versiune pentru tipar||
PMUEM / 13 octombrie 2010
Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”

Astăzi, 13.10.2010, prin decizia Colegiului civil şi de contencios administrativ al Curţii Supreme de Justiţie privind cauza civilă pe dosarul #3r-2157/10, Partidul “Moldova Unită-Единая Молдова” împotriva Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică, în legătură cu cererea de recurs depusă de către partid, a fost casată integral încheierea Curţii de Apel Chişinău din 15 septembrie 2010 prin care cererea de chemare în judecată a fost scoasă de pe rol.

Astfel, în rezultatul insistenţei Partidului “Moldova Unită-Единая Молдова” a rămas în vigoare încheierea Curţii de Apel Chişinău din 13.09.2010, potrivit căreia tariful la gazele naturale a fost îngheţat.

În acest sens este important de menţionat că în conformitate cu legislaţia în vigoare, în baza deciziei de astăzi a Curţii Supreme de Justiţie, consumatorii vor plăti pentru gaz în baza vechiului tarif stabilit de ANRE pînă la 14 ianuarie 2010, adica 3.06 lei pentru fiecare metru cub.

Partidul “Moldova Unită-Единая Молдова” consideră că tariful la gazele naturale a fost majorat neîntemeiat, şi va continua să lupte pentru ca el să fie micşorat.

Sursa: www.moldovaunita.md

Vladimir Ţurcan: “Programele sociale promovate de Partidul «Moldova Unită» vor scoate ţara din criză” Declaraţia PMU cu privire la neexecutarea încheierii Curţii de Apel Chişinău din 13 septembrie 2010 de către ANRE şi Moldova Gaz