Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Apel către locuitorii sectorului Buiucani

|versiune pentru tipar||
PVE / 14 septembrie 2012
Partidul Verde Ecologist

Stimaţi prieteni!

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova, vă invită să participaţi la acţiunea dedicată Zilei Mondiale a curăţeniei — 23 septembrie 2012 şi anume la solubriezare a unei părţi al parcului “La izvor” din sectorul Buiucani.

Scopul acţiunii noastre este de a demonstra posibilitatea unităţii tuturor locuitorilo ţării noastre faţă de problemele ce ne vizează absolut pe toţi — indeferent de apartenenţă politică, socială sau etnică.

Vom fi bucuroşi dacă veţi fi reprezentaţi de un grup de oameni organizat, utilizarea simbolicii organizaţiei Dumneavoastră este salutabilă.

Scopul nostru nu este evidenţierea unui singur partid politic sau a unei organizaţii. Scopul nostru este de a demonstra unitatea tuturor cetăţenilor faţă de problemele comune.

La data de 23 septembrie anul curent, vă aşteptăm la ora 10.00 în locul indicat, vă rugăm să aveţi haine pentru lucru, mănuşi şi buna dispoziţie.

În cazul care acceptaţi propunerea nosatră vă rugăm să confirmaţi participarea şi numărul participanţilor din partea voastră pînă pe data de 18 septembrie.

Cu respect,
Preşedintele Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova
Anatol Prohniţchi
Apel către membrii Partidului Ecologist “Alianţa Verde” din Moldova Apel către Asociaţiile obşteşti ale minorităţilor naţionale din Republica Moldova