Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Liga Tinerilor Verzi din Republica Moldova în Ucraina

|versiune pentru tipar||
PVE / 22 aprilie 2013
Partidul Verde Ecologist

La invitaţia Partidului Verzilor din Ucraina (“Партия Зелёных”), reprezentanţii Ligii Tinerilor Verzi din Republica Moldova, alături de colegii săi din regiunea Odesa au participat la masa rotundă cu genericul “Conlucrarea organizaţiilor tinerilor verzi şi soluţionarea problemelor ecologice”. Din partea Republicii Moldova au participat:

Au fost purtate discuţii privind problemele ecologice din Ucraina şi Republica Moldova, în mod special s-a pus accentul pe probemele ecologice comune ce ţin de râul Nistru. În cadrul discuţiei libere, participanţii au manifestat un grad înalt de implicare în problemele ecologice transfrontaliere, de asemenea au fost identificate soluţiile pe terment mic, mediu şi lung în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor comune.

De asemenea, la finalul mesei rotunde a fost stabilit planul întrunirilor comune ce vor avea loc în perioada ce urmează, urmând să fie semnat şi primul acord de colaborate între organizaţiile de tineret a verzilor din ambele ţări.

Reprezentanţii tinerilor verzi din regiunea Odessa au acceptat cu mare plăcere invitaţia Ligii Tinerilor Verzi din Republica Moldova, de a participa la Festivalul Internaţional “Young Green Music”, ce v-a avea loc pe 25 mai 2013 în Chişinău.

Sursa: www.greenparty.md

Comunicat de presă al Partidului Verde Ecologist Starea cercetărilor silvice în Republica Moldova