Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPPDA

Nicolae Chirtoacă: La mulţi ani, Chişinău!

|versiune pentru tipar||
PFP (astăzi PPPDA) / 14 octombrie 2014
Platforma “Demnitate şi Adevăr”

Dragi locuitori ai capitalei,

În această zi, 14 octombrie, suflată cu aurul toamnei, noi sărbătorim Hramul Oraşului, amintindu-ne de istorie si tradiţii, recitind legendele siomagiindu-i pe cei care piatra cu piatra au pus temelia si au construit pe parcursul secolelor capitala Moldovei.

Aceasta zi este si un bun prilej sa ne amintim si de una din marile sărbători creştine, Ziua Acoperemântul Maicii Domnului, care veghează din totdeauna liniştea, pacea şi împlinirea noastră, promovând smerenia şi rugăciunea.

Noi, membrii Partidului Forţa Poporului, in special cei care locuiesc in capitala tarii, dorim ca capitala noastra sa se transforme cat mai repede intr-o urbie moderna, sa fie mau multa ordine si siguranţa cand circulam pe strazile Chişinăului, să avem de lucru, să trăim mai bine, să fim gospodari la noi acasă, iar taxele pe care le plătim sa fie folosite si pentru dezvoltarea si modernizarea capitalei.

Când spunem Forţa Poporului, e pentru ca suntem o forţă şi la Chişinău.

Sursa: www.pfp.md

La Soroca a fost constituită organizaţia teritorială de tineret a PFP Declaraţia privind situaţia politică şi necesitatea consolidării forţelor anti-oligarhice