Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPPDA

Mesajul de felicitare a Preşedintelui Platformei DA, Andrei Năstase cu ocazia Zilei Naţionale a României

|versiune pentru tipar||
PPPDA / 1 decembrie 2017
Platforma “Demnitate şi Adevăr”

La mulţi ani, România.
La mulţi ani, Dragi Români!

Tuturor românilor, oriunde s-ar afla, le doresc în această zi remarcabilă de 1 decembrie, prosperitate, fericire alături de cei dragi şi motive reale de mândrie naţională.

Dăinuirea unui popor cu un suflet deschis, poetic, purtat peste ani pe aripile latinităţii, dar şi temerar, puternic, destoinic de paloşul şi sabia libertăţii, purtate de predecesori, este chezăşia, este forţa, care a făcut şi face istorie. Suntem onoraţi să fim parte din ea prin interconexiuni la toate nivelurile.

Astăzi, în Uniunea Europeană, România este o stea vizibilă, cu un viitor prosper în faţă, iar susţinerea acordată Republicii Moldova pentru a accede în aceeaşi familie, este greu de supraestimat. Cu asistenţa dezinteresată a României visul european al cetăţenilor moldoveni poate deveni realitate.

La mulţi ani, România, la mulţi ani, dragi români!

Sursa: www.platformada.md

Declaraţie cu privire la pericolul distrugerii fluviului Nistru şi a riscurilor unei catastrofe umanitare în Republica Moldova şi în regiune Declaraţie cu privire la descentralizarea reală şi consolidarea autonomiei locale în conformitate cu standardele europene