Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Campania “Un iepuraş pentru un copilaş” a ajuns şi la Cărpineni

|versiune pentru tipar||
PL / 1 mai 2008
Partidul Liberal

Pentru copiii de la Gimnaziul-Internat din s. Cărpineni, r.Hânceşti, Paştele s-a prelungit, datorită campaniei “Un iepuraş pentru un copilaş”, iniţiată de Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL). Tinerii liberali au vizitat gimnaziul şi au felicitat micuţii cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşte, dorindu-le să fie luminaţi de domnul Iisus Hristos pentru ai urma sfaturile. Totodată, copii au participat la diverse jocuri şi concursuri. Spre sfârşitul vizitei, micuţii de la Gimnaziul-Internat din s. Cărpineni au primit în dar hăinuţe, încălţăminte, jucării şi dulciuri.

După un exerciţiu de cunoaştere, copiii de la gimnaziu au demonstrat aptitudini în muzică, recitarea poeziilor şi sport. Micuţii au format chiar o echipă de fotbal, care a ajuns să fie mândria gimnaziului şi a satului. Directorul adjunct al Gimnaziului, Vera Călugăreanu a menţionat că “vizita tinerilor de la PL este o acţiune frumoasă şi utilă pentru copii. Dorinţa lor este să nu fie uitaţi şi să fie susţinuţi pentru a depăşi momentele dificile”.

Campania “Un iepuraş pentru un copilaş” a fost lansată la 10 aprilie. Timp de zece zile la sediul Partidului Liberal s-au colectat cadouri pentru copii. La 25 aprilie, OTPL a mers în vizite prepascale la orfelinatele din oraşele Străşeni şi Tighina, precum şi din satul Copcui, r.Leova.

Sursa: www.pl.md

OTPL în ospeţie la copilaşi… Inaugurarea logo-ului din flori al Uniunii Europene