Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Inaugurarea logo-ului din flori al Uniunii Europene

|versiune pentru tipar||
PL / 8 mai 2008
Partidul Liberal

Astăzi, 8 mai 2008, membrii Partidului Liberal au participat la inaugurarea logo-ului din flori al Uniunii Europene de la intrarea pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfânt”. Evenimentul a fost organizat de Delegaţia comisiei Europene în republica Moldova în colaborare cu Primăria Municipiului Chişinău.

La inaugurare au participat reprezentanţii Primăriei şi Consiliului municipal Chişinău şi ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova.

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă i-a felicitat pe ambasadorii statelor Uniunii Europene şi pe locuitorii capitalei cu prilejul Zilei Europei. Şeful administraţiei municipale a menţionat că în locul în care a fost arborat drapelul şi logoul din flori al UE, au început acţiunile de eliberarea naţională, iar acum cetăţenii s-au adunat aici pentru a-şi exprima aspiraţiile europene.

După cum a declarat Cesare de Montis, şeful Delegaţiei Comisiei Europene în ţara noastră, evenimentul în cauză este unul neobişnuit, deoarece nu a fost arborat drapelul de stat şi nimeni nu a fost nici şocat şi nici surprins. Cesare de Montis a afirmat că drapelul UE este asociat cu democraţia, libertatea şi respectarea drepturilor omului.

Sursa: www.pl.md

Campania “Un iepuraş pentru un copilaş” a ajuns şi la Cărpineni Vizita Partidului Liberal la Bruxelles