Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Buletinul Informativ “Partidul Liberal” a fost prezentat cititorilor

|versiune pentru tipar||
PL / 28 iulie 2008
Partidul Liberal

Guvernarea comunistă pentru a se menţine la putere continuă să folosească maşinăria sovietică, manipulând cu cetăţenii prin intermediul Companiei Publice “Teleradio-Moldova”, “NIT” şi “Prime tv” etc.

Din cauza faptului că aceste surse media cu acoperire republicană sunt controlate de guvernarea comunistă, Partidul Liberal a hotărât să editeze propriul Buletin Informativ pentru a-şi expune punctul de vedere legat de tot ceea ce se întâmplă în republică, dar şi despre activitatea PL.

Duminică, 27 iulie, Partidul Liberal a prezentat şi a distribuit în majoritatea raioanelor republicii primul număr al Buletinului Informativ “Partidul Liberal”.

Merită de menţionat faptul că liberalii au fost întâmpinaţi cu deschidere de populaţia din raioane. Membrii Partidului Liberal au observat că cetăţenii din teritoriu sunt dezamăgiţi de partidele politice care s-au perindat la putere, dar mai ales de PCRM, considerând Partidul Liberal forţa în stare să aducă schimbarea în 2009. Majoritatea oamenilor au înţeles că partidul comunist nu este capabil să le asigure un trai decent, să integreze Republica Moldova în Uniunea Europeană, iar că promisiunile sterile ale guvernării comuniste nu au făcut altceva decât să sărăcească şi mai mult cetăţenii RM, iar cei care au crezut în liderii PPCD, PSD — astăzi sunt profund dezamăgiţi de faptul că partidul în care şi-au pus speranţele a făcut alianţă cu comuniştii.

Remarcăm faptul că după întâlnirile cu cetăţenii din teritoriu s-au întărit rândurile membrilor şi a simpatizanţilor PL, aceştia fiind uniţi de marea dorinţă de a înlătura odată şi pentru totdeauna comuniştii de la putere în 2009, pe cale democratică. Ba mai mult, o femeie din Bălţi, mamă a 10 copii, a spus că va face tot posibilul ca toţi copii ei să facă parte din Partidul Liberal.

Partidul Liberal constată cu regret că în unele localităţi rurale nu există alte surse media decât cele subordonate puterii centrale, iar oamenii măcinaţi de grijile cotidiene nu mai sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă astăzi pe arena politică, viaţa lor fiind limitată doar la lupta cu sărăcia.

În final, cetăţenii au mulţumit pentru Buletinul Informativ primit din partea Partidului Liberal şi au rămas în aşteptarea următorului număr, spunând că în sfârşit pot cunoaşte un alt punct de vedere decât cel al guvernării comuniste.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Constituirea organizatiilor de Femei a Partidului Liberal, filiala Drochia si filiala Donduseni Numărul membrilor Partidului Liberal este în continuă creştere