Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au desfăşurat campania “De la uşă la uşă”

|versiune pentru tipar||
PL / 18 septembrie 2008
Partidul Liberal

Pe data de 14 septembrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) în colaborare cu Institutul Naţional Democratic (NDI) a organizat campania “De la uşă la uşă”. Această acţiune a fost desfăşurată cu participarea reprezentanţilor OTPL din Călăraşi şi Chişinău — în total 62 de persoane. Scopul campaniei a urmărit două obiective: identificarea problemelor locale majore, care preocupă populaţia, şi determinarea segmentului de populaţie indecisă în privinţa scrutinului electoral din 2009.

În cadrul acestei campanii tinerii liberali au intervievat 594 persoane. Din acest număr total, 248 de persoane nu sunt hotărâte pentru cine vor vota în alegerile parlamentare din 2009, iar 99 de persoane au declarat că au o opţiune de vot. Întrebate pentru care partid politic optează pentru alegerile parlamentare din 2009, din 99 de persoane chestionate 55 au declarat că vor vota pentru PL.

Cercetarea sociologică a mai relevat că 302 persoane intervievate sunt interesate să obţină informaţii mai ample despre PL.

În perioada următoare campania “De la uşă la uşă” va fi extinsă în Şoldăneşti şi în alte raioane ale republicii.

Departamentul Comunicare al PL
PL îşi consolidează organizaţiile în nordul republicii Comunicat de presă al Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal