Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

OTPL a desfăşurat campania “De la uşă la uşă” la Ungheni

|versiune pentru tipar||
PL / 27 octombrie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 26 octombrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a desfăşurat campania “De la uşă la uşă” în raionul Ungheni. La acţiune au participat 85 de tineri de la OTPL, dar şi liderii Filialei Ungheni a PL.

În timpul campaniei liberalii au fost intervievate 1008 persoane. Interviurile au evidenţiat că din acest număr total, 681 persoane nu sunt decise pentru cine vor vota la următoarele alegeri parlamentare, iar 245 de persoane au declarat că au o opţiune de vot. Întrebate pentru care formaţiune politică optează pentru alegerile parlamentare din 2009, din 245 de persoane intervievate 81 s-au pronunţat pentru PL.

Cercetarea sociologică a relevat, de asemenea, că 690 persoane sunt informate despre activitatea PL, iar 787 doresc să se informeze mai mult. Campania “De la uşă la uşă” va fi organizată în Edineţ şi Leova.

“De la uşă la uşă” este organizată de OTPL în colaborare cu Institutul Naţional Democratic (NDI) şi îşi propune identificarea problemelor locale majore, precum şi determinarea segmentului de populaţie indecisă în privinţa scrutinului electoral din 2009.

Departamentul de Comunicare al PL
Informaţie cu privire la dosarul administrativ din Drochia întocmit în ziua desfăşurării Caravanei “Retragerea Armatei Ruse de pe teritoriul RM” A fost constituită Filiala Partidului Liberal din Nisporeni