Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Liceenilor a Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 3 noiembrie 2008
Partidul Liberal

Sâmbătă, 1 noiembrie, a avut loc şedinţa ordinară a Organizaţiei Liceenilor a Partidului Liberal. La şedinţă au participat elevi de la mai multe instituţii preuniversitare din capitală — “Dante Aligheri”, “Ion Creangă”, “Nicolae Iorga”, “Gheorghe Asachi”, “George Călinescu”, “Lucian Blaga” şi “Petru Rareş”.

Sergiu Boghean, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal a spus la începutul şedinţei: “Partidul Liberal este singura forţă din Republica Moldova care a demonstrat că-i susţine pe tineri şi îi promovează în funcţii de decizie”. În acest context, preşedintele OTPL a amintit de Primarul General al municipiului Chisinău, care este cel mai tânăr primar din Europa, de Ion Ciobanu, consilier în CMC, de Doina Sulac, consilier în CMC, de Diana Gurschi, şefa Direcţiei Juridice a Primăriei şi de mulţi alţii. “Ne bazăm pe tineri, pentru că lor le aparţine viitorul. Anume ei au puterea şi cunoştinţele necesare pentru efectuarea Shimbării în toată republica”, a mai declarat Sergiu Boghean.

Doina Chiorescu, elevă la liceul “Ion Creangă”, le-a povestit celor prezenţi despre activităţile şi evenimentele organizate de tinerii liberali, despre implicarea acestora în campania electorală din 2007, despre călătoriile în România şi despre clipele de neuitat de care aceştia au avut parte fiind în echipa PL. “Pentru noi, Partidul Liberal este a doua familie, este locul unde îţi poţi face mulţi prieteni şi găseşti forţa necesară pentru a merge mai departe, pentru că şi pe noi, tinerii, viaţa ne pune de multe ori la încercare”, a mai spus tânăra.

Ion Bargan, preşedintele Organizaţiei Tinerilor Liberali care învaţă la USM le-a vorbit celor mai tineri membri ai PL despre activităţile de ultimă oră ale PL şi despre unii tineri din partid care, prin comportamentul şi atitudinea lor, sunt un exemplu pentru toţi. La sfârşitul şedinţei, cei prezenţi i-au ales pe Doina Chiorescu în calitate de preşedinte al Organizaţiei Liceenilor a Partidului Liberal; pe Laurenţia Racu şi Ana Cherciu — în funcţiile de vicepreşedinţi şi pe Valentina Fărcăşan — de secretar.

Departamentul de Comunicare al PL
Liberalii îşi consolidează forţele Biroul Permanent al PL s-a întrunit în şedinţă