Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Biroul Permanent al PL s-a întrunit în şedinţă

|versiune pentru tipar||
PL / 4 noiembrie 2008
Partidul Liberal

Luni, 3 noiembrie, a avut loc şedinţa Biroului Permanent al Partidului Liberal. Biroul Permanent a abordat mai multe subiecte, inclusiv activitatea filialelor partidului din teritoriu şi deplasarea membrilor Biroului Permanent în raioanele de care sunt responsabili, rezultatele organizării şi desfăşurării şedinţelor filialei PL din Căuşeni şi a organizaţiei PL din sectorul Buicani al municipiului Chişinău de la sfârşitul săptămânii trecute. În acest context, s-au trasat sarcinile imediat următoare ale membrilor Biroului Permanent în ceea ce priveşte activitatea şi dezvoltarea filialelor PL din republică şi din municipiu.

Sergiu Boghean, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PL, a comunicat celor prezenţi despre modul în care duminică, în raionul Cantemir, a fost desfăşurată campania “De la uşă la uşă”, în cadrul căreia au participat 91 de tineri liberali din raion şi Chişinău.

Vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă i-a informat pe cei prezenţi despre întrunirea pe care a avut-o cu tinerii din Cantemir.

Membrii Biroului Permanent au vorbit despre cum se desfăşoară pregătirile şi care dintre liderii formaţiunii vor participa la conferinţele ce vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Sângerei, Leova, Râşcani, Glodeni şi Făleşti.

În altă ordine de idei, membrii Biroului Permanent şi-au exprimat susţinerea faţă de profesori care, la 12 noiembrie, intenţionează să intre în grevă. În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a decis organizarea unei acţiuni de protest faţă de menţinerea forţelor militare ruseşti pe teritoriul din stânga Nistrului, în perioada în care la Chişinău se va desfăşura summitul CSI (13–14 noiembrie), la care şi-a anunţat prezenţa şi premierul Rusiei, Vladimir Putin.

Biroul Permanent a luat decizia ca PL să acorde sprijin politic dlui Eugen Tomac, consilierul preşedintelui Traian Băsescu pentru relaţia cu românii de pretutindeni, candidat la funcţia de deputat în Parlamentul României în colegiul uninominal 2, din care face parte şi Republica Moldova.

Departamentul de Comunicare al PL
Organizaţia Liceenilor a Partidului Liberal La Cantemir s-au desfăşurat campania “De la uşă la uşă” şi întâlnirea aleşilor locali din raion