Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Constituirea filialelor Organizatiei de Femei a Partidului Liberal (OFPL) la Balti, Telenesti si sectorul Buiucani, Chisinau

|versiune pentru tipar||
PL / 17 noiembrie 2008
Partidul Liberal

La seminarul “Consolidarea capacitatilor politice ale femeilor din Partidul Liberal”, organizat de Institutul Republican International pe data de 8 noiembrie au participat doamne din Chisinau, sectorul Buiucani, orasul Balti si raionul Telenesti. La conferintele de constituire au fost create inca trei filiale OFPL.

Filiala sectorului Buiucani din Chisinau a ales-o presedinta pe Veronica Procopii, iar vicepresedinta este Elena Sajin. Secretar coordonator — Mariana Bujag.

Doamnele din orasul Balti au ales-o in calitate de presedinta a filialei Balti a OFPL pe Svetlana Vasilache. Angela Cucer si Raisa Lazar au fost alese in calitate de vicepresedinte si Eleonora Dodon este secretara coordonator.

Presedinta filialei din raionul Telenesti este Viorica Stroici. Au fost alese doua vicepresedinte — Carolina Doroftei si Tatiana Tetelea. Secretara coordonator este Doina Nastas.

La seminar au participat Liliana Vitu, coordonatoare de program, IRI, Moldova, Silvia Saca, experta independenta in problematici de gen, comunicare, planificare si procese electorale, Corina Fusu, vicepresedinta a PL.

Departamentul de Comunicare al PL
La Călăraşi, Donduşeni şi Soroca s-au desfăşurat conferinţele Filialelor PL Campania “De la uşă la uşă” în raionul Orhei