Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au organizat un flash mob în susţinerea Pro TV Chişinău

|versiune pentru tipar||
PL / 16 decembrie 2008
Partidul Liberal

Marţi, 16 decembrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat o acţiune de flash mob prin care şi-a exprimat susţinerea pentru PRO TV Chişinău şi protestul faţă de acţiunile antidemocratice de îngrădire a libertăţii mass-media, la care se dedă guvernarea comunistă. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane, care au protestat în faţa Preşedinţiei RM, condamnând prin acest gest regimul dictatorial instaurat de guvernarea comunistă.

În timpul acţiunii, Tinerii Liberali au scandat lozincile: “Jos mâinile de pe PRO TV”, “Tinerii Liberali împotriva dictaturii”. Ei au afişat fotografii ale dictatorilor şi cele ce conţineau scene ale crimelor înfăptuite de dictaturile din toată lumea pe parcursul istoriei, dar şi cele la care se dedă conducerea comunistă. De asemenea, participanţii la flash mob au purtat pancarte, drapelele RM, UE şi ale Partidului Liberal. Tinerii Liberali şi-au prins de braţ banderole cu sigla PRO TV Chişinău, în semn de solidaritate şi susţinere a unuia dintre cele mai obiective şi profesioniste posturi TV din R.Moldova.

În final, Tinerii Liberali au declarat că vor susţine în continuare PRO TV Chişinău şi că vor lupta pentru respectarea valorilor democratice şi ale drepturilor omului din R. Moldova.

Departamentul de Comunicare al PL
Declaraţia PL privind poziţia Partidului Liberal în problema învăţământului superior de stat gratuit Preşedintele OTPL a participat la Training-ul pentru tinerii politicieni din Moldova de la Budapesta