Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

S-a constituit Organizaţia de Tineret a PL pentru sectorul Ciocana

|versiune pentru tipar||
PL / 22 decembrie 2008
Partidul Liberal

Vineri, 19 decembrie, a avut loc conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal în sectorul Ciocana. La eveniment au participat vicepreşedintele OTPL Ion Ciobanu, preşedintele organizaţiei locale a PL din sectorul Ciocana Alexei Iuteş, vicepreşedintele OTPL din sectorul Râşcani Dumitru Marian Gliginescu, alţi delegaţi din sectorul Ciocana al municipiului Chişinău.

Alexei Iuteş, în cuvântul de deschidere, a salutat faptul că tinerii dau dovadă de responsabilitate, implicându-se în politică şi astfel contribuind la Schimbarea pe care o aduce PL. Vicepreşedintele OTPL Ion Ciobanu a trecut în revistă cele mai importante acţiuni organizate de Tinerii Liberali, dar şi clipele memorabile pe care aceştia le-au tăit în vara acestui an la mare şi la munte, la Ţâpova, Saharna sau Orheiul Vechi. “Tinerii au posibilitatea să se afirme mai uşor în cadrul unui partid politic, iar PL a demonstrat că promovează tinerii, exemplu fiind Dorin Chirtoacă, Primarul General al municipiului Chişinău, subsemnatul, care la vârsata de 23 de ani am devenit consilier municipal în CMC, Doina Sulac şi mulţi alţii”, a menţionat Ion Ciobanu. Galina Mamei, o tânără care şi-a făcut studiile în România, a spus: “De Ziua Internaţională a Copiilor am văzut un reportaj la Pro TV Chişinău în care Tinerii Liberali împărţeau dulciuri şi hăinuţe unor copii din orfelinate. M-a impresionat atât de mult acest gest, încât a doua zi am depus cerere de aderare la PL”. Au luat cuvântul mai mulţi membri ai PL, toţi exprimându-şi convingerea că a venit timpul schimbării clasei politice, pentru că viitorul aparţine generaţiei tinere.

Tinerii prezenţi la conferinţă l-au ales pe Valentin Munteanu în calitate de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal în sectorul Ciocana, iar pe Galina Mamei, Igor Sandu, Eugen Munteanu şi Oleg Poiată — în calitate de vicepreşedinţi.

Departamentul de Comunicare al PL
La Rezina s-a desfăşurat conferinţa Filialei PL Liberalii de la Briceni intimidaţi de poliţie