Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 25 decembrie 2008
Partidul Liberal

În noaptea de 24 spre 25 decembrie curent sediul Partidului Liberal, situat în strada Bucureşti, nr.87, Chişinău, a fost ţinta unui atac al unor elemente extremiste, care au zmuls drapelele Republicii Moldova, Uniunii Europene şi Partidului Liberal, arborate pe peretele clădirii, inclusiv soclul în care acestea erau instalate.

Partidul Liberal condamnă aceste acţiuni de vandalism şi consideră că sunt expresia aceluiaşi extremism care s-a manifestat şi în cazul vandalizării simbolurilor europene şi de stat în timpul desfăşurării Caravanei “Retragerea Armatei Ruse”, la care s-a dedat un grup de persoane din oraşul Bălţi, în luna octombrie a acestui an. PL califică actul respectiv drept unul dintre efectele extrem de nocive ale politicii de intoleranţă, persecuţie şi obstrucţionare din partea autorităţilor comuniste centrale, la care este supusă activitatea Partidului Liberal şi a Primarului General al Municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Partidul Liberal este o formaţiune politică ce respinge categoric orice fel de extremism politic. În contextul celor întâmplate, PL face apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova să nu se lase dezinformaţi şi provocaţi de acţiunile extremiste ale unor grupuri izolate, care încearcă şi, este de presupus, vor încerca în continuare să tensioneze situaţia social-politică din republică, în perspectiva campaniei pentru alegerile parlamentare din anul 2009.

Departamentul de Comunicare al PL
Crăciun fericit! La mulţi ani! A avut loc conferinţa ordinară a PL din Cimişlia