Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conducerea PL a participat la slujba de sfinţire a Fântânii-monument în memoria eroilor conflictului armat de pe Nistru

|versiune pentru tipar||
PL / 29 decembrie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 28 decembrie, preşedintele PL Mihai Ghimpu şi vicepreşedinta PL Corina Fusu au participat la slujba de sfinţire a Fântânii-monument de la Tighina în memoria ostaşilor care au murit în conflictul armat de pe Nistru.

Partidul Liberal s-a alăturat autorilor iniţiativei de construcţie a acestui obiect comemorativ. În acest sens, preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu a afirmat că “este creştineşte să ajuţi acolo unde poţi, cu atât mai mult cu cât a fost un război nedrept”.

Monumentul a fost ridicat în apropierea oraşului Tighina, între postul poliţiei moldoveneşti şi cel al miliţiei transnistrene, pe locurile unde acum 16 ani au fost duse lupte. La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi zeci de locuitori ai oraşului Tighina şi persoane care păstrează în memorie amintirile despre eroismul de care au dat dovadă cei căzuţi în conflictul armat pentru apărarea Republicii Moldova.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

A avut loc conferinţa ordinară a PL din Cimişlia Partidul Liberal condamnă agresivitatea şi limbajul insultător al Poliţiei