Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au dăruit cadouri copiilor din familiile social-vulnerabile

|versiune pentru tipar||
PL / 1 ianuarie 2010
Partidul Liberal

La 30 decembrie 2009, Tineretul Liberal a încheiat acţiunea de caritate “Caravana de Crăciun”, lansată la 10 decembrie. Tinerii liberali au plecat în caravană, în ajunul Revelionului, la familiile social-vulnerabile pentru a le duce darurile colectate în timpul campaniei.

Timp de 3 săptămâni la sediul Partidului Liberal au fost colectate zeci se cutii cu hăinuţe, jucării, dulciuri, rechizite şcolare şi bani. Oamenii de bună credinţă au răspuns apelului lansat de Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal de sprijini copii din familiile social-vulnerabile şi de a le readuce zîmbetul pe buze în timpul sărbătorilor de iarnă.

În dimineaţa zilei de 30 decembrie, în mod organizat, tinerii liberali au împachetat toate cadourile în cutii şi s-au deplasat la casele familiilor nevoiaşe. Zeci de familii din mun. Chişinău, cât şi din ţară au rămas plăcut surprinşi şi emoţionaţi de iniţiativa tinerilor şi de faptul că nu au fost uitaţi în aceste zile.

Aceştia au primit toate darurile şi ajutoarele financiare, mulţumind tuturor pentru ajutoarele de care aveau atâta nevoie de sărbători.

În colaborare cu Primăria municipiului Chişinău şi cu alte primării din republică, tinerii au reuşit să ajungă în casele familiilor nevoiaşe.

Sergiu Boghean, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal a spus următoarele: “Sunt mulţumit de această realizare şi de faptul că am reuşit să ducem la bun sfârşit această acţiune, sper ca la anul viitor să se implice cât mai mulţi fiindcă e minunat să vezi cum aceşti copii zâmbesc”.

Gabriela Diaconu, membră a Organizaţiei de Tineret al Partidului Liberal a mulţumit Primăriei municipiului Chişinău pentru sprijinul acordat. “Pe toată perioada Campaniei, m-am deplasat la o familie din sectorul Ciocana pentru a afla mai multe despre condiţiile de trai şi nevoile acestora, iar în ziua Caravanei, ne-am dus la copii şi am dus darurile special împahetate pentru ei”.

În toată perioada campaniei, tinerii liberali au reuşit să adune sume de bani de la deputaţii şi miniştrii liberali. În ziua de Crăciun tinerii au plecat să colinde şi să ureze demnitari de stat la Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Mediului, Ministerul Tineretului, Ministerul Apărării şi la Ministerul Transportului şi Infrastructurii Drumurilor, de unde au adunat bani în puşculiţa de caritate.

Astfel, acţiunea de caritate “Caravana de Crăciun” s-a încheiat cu succes, tinerii însă nu se opresc aici, aceştia şi-au propus că asemenea acţiune să devină o tradiţie pentru Tineretul Liberal.

Departamentul de Comunicare al PL

Află cum a marcat sărbătorile de iarnă Organizaţia de Tineret PL din Ungheni Sediul Partidului Liberal este vandalizat a treia oară în decurs de un an