Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Află cum a marcat sărbătorile de iarnă Organizaţia de Tineret PL din Ungheni

|versiune pentru tipar||
PL / 29 decembrie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Ungheni a organizat la 27 decembrie 2009 o manifestaţie dedicată sărbătorilor de iarnă. La evenimentul care a avut loc în or. Ungheni au participat circa 170 de membri din 17 localităţi ale raionului.

Serbarea a fost deschisă de Anatol Arhire, preşedintele Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal şi deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care a adresat participanţilor la manifestaţie un mesaj de felicitare: “Să aveţi parte de o carieră în plan profesional cât mai reuşită şi tot ce-i mai bun din ceruri să cadă în curtea şi în casele Dvs!”.

Liderul Tineretului Liberal din Ungheni, Denis Baican a menţionat ,că tinerii din actuala generaţie au demonstrat de ce sunt în stare atunci când sunt uniţi. “Oportunitatea noastră pentru a fi apreciaţi şi promovaţi este Partidul Liberal” a mai adăugat Baican.

Vicepreşedinta Organizaţiei Femeile Liberale din Ungheni, Iuliana Rotaru s-a referit la realizările obţinute în anul 2009. “Anul care se sfârşeşte ne-a adus speranţa unui nou început, înzestrându-ne cu răbdarea şi energia necesară pentru a ne atinge obiectivele, a ne împlini visurile. Să ne rugăm ca în anul 2010 relaţiile noastre cu Uniunea Europeană să fie cât mai strânse şi mai rodnice, manifestându-se prin implimentarea diferitor proiecte de interes reciproc!”

Artiştii de la Palatul de Cultură, au venit cu o urare pentru Partidului Liberal:

Mai turnaţi vin în bocal
Pentru Partidul Liberal
Bucuria noastră-i mare
Că sunteţi la guvernare!

Anul se-noieşte mâine,
Hai, Deşteaptă-te Române!
Ce dorim noi cel mai mult?
Jos cu sârma de la Prut!!!

Şi s-o vindem în Rusia
Să trăiască România!
Ia mai mânaţi măi,
Hai, Hai!!!

Potrivit organizatorilor, tinerii liberali au cântat colinde, au zis urături şi au făcut ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să domine întreaga seară. Din grupul de organizare a manifestaţiei au făcut parte Denis Baican, Adriana Dimitrache, Denis Mutu, Victoria Maxim, Arhire Vlad, Iuliana Rotaru, cu sprijinul liderilor Organizaţiei Teritoriale — Vasile Iucal şi Anatol Arhire.

Departamentul Comunicare şi Relaţii Publice OTPL
Sursa: www.pl.md

Tinerii liberali au urat şi colindat demnatarii de stat şi jurnaliştii de la Pro TV Tinerii Liberali au dăruit cadouri copiilor din familiile social-vulnerabile