Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Sediul Partidului Liberal din Şoldăneşti a fost ţinta unui nou atac

|versiune pentru tipar||
PL / 27 martie 2009
Partidul Liberal

În noaptea de 26 spre 27 martie curent, sediul Partidului Liberal din centrul raional Şoldăneşti, situat în strada Păcii, nr.11, a fost ţinta unui nou atac al unor elemente extremiste, care au devastat panoul electoral al formaţiunii, situat în ograda sediului. De asemenea, afişele electorale ale Partidului Liberal de pe panoul montat în centrul oraşului au fost distruse.

Amintim că în ultimele luni, atât sediul PL din Şoldăneşti, cât şi cel din Chişinău, situat în strada Bucureşti, nr.87 au fost ţinta mai multor atacuri similare de vandalizare. Deşi în toate cazurile PL a depus plângeri la organele de poliţie, toate demersurile anterioare au rămas fără răspuns.

PL condamnă aceste acţiuni de vandalizare a sediilor noastre şi consideră că toate încercările actualei guvernări de a inocula frica în cetăţeni nu este altceva decât disperarea comuniştilor în faţa unei înfrângeri iminente la alegerile din 5 aprilie.

PL face apel către toţi cetăţenii republicii să nu se lase intimidaţi şi la 5 aprilie să voteze pentru libertate, democraţie şi adevăr.

Departamentul de Comunicare al PL
Declaraţia PL privind condamnarea cedărilor făcute de preşedintele Vladimir Voronin în problema transnistreană Tinerii Liberali îi omagiază pe marii înaintaşi care au înfăptuit Unirea Basarabiei cu România