Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal alături de Copiii Europei

|versiune pentru tipar||
PL / 3 iunie 2009
Partidul Liberal

În contextul Zilei Internaţionale a Copilului, marcată la 1 iunie, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat o serie de acţiuni menite să aducă bucurie pe feţele copiilor din întreaga republică.

La 31 mai 2009, Tineretul Liberal a vizitat Şcoala Internat din s. Căzăneşti, r. Teleneşti. Circa 40 de copii au participat la jocuri distractive şi au primit în dar dulciuri şi cadouri. La acumularea fondurilor pentru această acţiune au contribuit membrii Organizaţiei de Tineret şi ai Organizaţiei Femeilor Liberale care au adus la sediul partidului jucării, cărţi şi hăinuţe.

La 1 iunie 2009, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat în scuarul Arcului de Triumf din capitală o manifestare culturală de Ziua Internaţională a Copilului. Cu începere de la ora 16.00 Tinerii Liberal au premiat participanţii la concursul de poezii, eseuri şi desene. Publicul a avut ocazia să facă cunoştinţă cu creaţiile micuţilor, acestea fiind prezentate în cadrul unei expoziţii. Copii au fost încurajaţi să cânte, să recite poezii şi să participe la jocurile pregătite de organizatori.

Manifestările de Ziua Copilului din acest an se încadrează în şirul acţiunilor desfăşurate de Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal în scopul educării unei generaţii tinere şi apropierii acesteia de valorile europene. Acţiunile dedicate Zilei Copilului s-au desfăşurat sub genericul “Noi suntem Copiii Europei!”.

În continuare prezentăm premianţii concursului de poezii, eseuri şi desene, desfăşurat de Organizaţia de Tineret PL în perioada 9 mai — 29 mai 2009.

Secţiunea Creaţie Literară, categoria de vârstă 5–10 ani:

Secţiunea Creaţie Literară, categoria de vârstă 11–15 ani:

Secţiunea Desen, categoria de vârstă 5–10 ani:

Sursa: www.pl.md

Declaraţia fracţiunii Partidului Liberal în cadrul şedinţei Parlamentului Republicii Moldova Declaraţia fracţiunii PL din Parlamentul Republicii Moldova cu privire la asigurarea accesului liber, nediscrminatoriu şi egal a tuturor actorilor societăţii civile şi celor politici la IPNA “Teleradio-Moldova”