Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al PL cu privire la organizarea unei acţiuni antitortură

|versiune pentru tipar||
PL / 25 iunie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal anunţă desfăşurarea unei acţiuni de condamnare a torturii în Republica Moldova. Acţiunea se va desfăşura de Ziua Internaţională pentru sprijinirea victimelor torturii — 26 iunie 2009, cu începere de la ora 21.30 în faţa sediului Ministerului de Interne din mun. Chişinău.

Scopul manifestării este solidarizarea cu victimele torturii. În cadrul acţiunii vor fi comemoraţi tinerii Valeriu Boboc, Ion Ţâbuleac şi Eugen Ţapu, decedaţi în urma aplicării torturii de către organele de forţă.

Tineretul Liberal îndeamnă pe toţi cetăţenii să sprijine victimele torturii şi îi cheamă să se alăture la acţiune cu o lumânare şi flori în memoria persoanelor decedate în urma evenimentelor din 7 aprilie.

Prin această acţiune Organizaţia de Tineret îşi propune sprijinirea victimelor torturii aplicate de colaboratorii poliţiei după evenimentele din 7 aprilie şi consolidarizarea societăţii în vederea comnbaterii torturii.

Serviciul de presă al PL
Declaraţia Fracţiunii Partidului Liberal pe marginea programului de activitate a Guvernului Republicii Moldova (Greceanii II) Partidul Liberal atenţionează: Republica Moldova ar putea rămâne fără economie