Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal lansează campania de gherilă

|versiune pentru tipar||
PL / 13 iulie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a lansat pe 11 iulie, în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”, campania de gherilă. Desfăşurată pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, această campanie a prezentat o serie de imagini, sloganuri şi bancuri haioase primite de la utilizatorii de internet.

Expoziţia cu tematica “Ai grijă pentru cine şi ce votezi” şi proiecţia filmului “Adevărul despre 7 aprilie” au putut fi văzute în week-end în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”.

Tineretul Liberal intenţionează să desfăşoare şi în continuare expoziţii cu materiale de gherilă în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”. De asemenea, Organizaţia de Tineret PL vine cu apelul către utilizatorii de internet să trimită imagini, sloganuri şi bancuri haioase la adresa electronică libertateata@gmail.com. Cele mai reuşite contribuţii vor fi publicate pe site-ul www.libertatea-ta.md şi prezentate public pe panouri în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”.

Sursa: www.pl.md

Izolarea şi condamnarea internaţională a regimului Voronin Provocări împotriva Partidului Liberal, orchestrate de comunişti la Nisporeni