Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal îndeamnă utilizatorii de internet să participe la campania de gherilă

|versiune pentru tipar||
PL / 20 iulie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a reuşit să aducă zâmbetul pe feţele locuitorilor mun. Chişinău, după ce a prezentat imagini din cadrul campaniei de gherilă. Tinerii Liberali au amplasat ieri, 19 iulie 2009, în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” panouri cu caricaturi, bancuri şi imagini prelucrate în Photoshop. Tineretul Liberal îndeamnă utilizatorii de internet să participe la campania de gherilă, plasând imagini foto şi video haioase pe site-ul www.libertatea-ta.md.

Materialele de gherilă prezentate în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” aparţin diverşilor utilizatori de internet, care le-au plasat de la începutul campaniei pe site-ul www.libertatea-ta.md. Cele mai bune contribuţii la campanie vor fi premiate.

Campania de gherilă a fost lansată de Organizaţia de Tineret PL la 11 iulie 2009, în Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfânt”. Campania constă în prezentarea unor imagini, sloganuri şi bancuri haioase primite de la utilizatorii de internet.

Organizaţia de Tineret PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă propune redirecţionarea a 500 mln de lei prevăzute în plus pentru structurile de forţă către sfera socială Guvernarea comunistă limitează accesul tinerilor la studii superioare