Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal: Păstrăm vie amintirea interpreţilor Ion şi Doina Aldea Teodorovici

|versiune pentru tipar||
PL / 30 octombrie 2009
Partidul Liberal

Organizatia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat la 30 octombrie 2009 acţiuni de comemorare a a soţilor Ion şi Doina Aldea Teodorovici la împlinirea a 17 ani de la decesul interpreţilor.

În mun. Chişinău, Tineretul Liberal a participat în prima parte a zilei la o depunere de flori la mormântele cântăreţilor de la Cimitirul Central Ortodox.Ulterior, tinerii liberali au desfăşurat o manifestare culturală închinată soţilor Aldea Teodorovici în Scuarul Europei din centrul capitalei. Aceasta a inclus melodii ale lui Ion şi Doina Aldea Teodorovici, cântate de tinere talente, precum şi o proiecţie video cu imagini din activitatea muzicală a regretaţilor interpreţi. În centrul oraşului, au răsunat melodiile “Pentru Ea”, “Sfântă ni-i casa”, interpretate de Alexandru Jabinschi, precum şi “Suveranitate”, “Maluri de Prut”, în interpretarea duetului Erica şi Vlad Ciobanu.

În r. Criuleni, comuna. Hârtopul Mare, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a organizat concursul de muzică patriotică şi poezie “Maluri de Prut”, în memoria lui Ion şi Doina Aldea Teodorovici. La concurs au participat 26 concurenţi cu vârsta cuprinsă între 9 şi 18 ani. La eveniment au participat ca invitaţi Eugenia Marin, mama Doinei Aldea Teodorovici şi Ion Hadârcă, poet şi deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Mihai Ghimpu: “Cum să avem judecători corecţi dacă ei sunt puşi în situaţia să plătească bani pentru a obţine funcţia?” Discursul Preşedintelui Fractiunii Parlamentare a Partidului Liberal Ion Hadircă în cadrul Conferinţei internaţionale: Managementul proceselor electorale în Republica Moldova: Evoluţii şi perspective