Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă privind aderarea Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal la Federaţia Internaţională a Tineretului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 25 noiembrie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a devenit membru aplicant cu vot consultativ al Federaţiei Internaţionale a Tineretului Liberal (IFLRY), hotărâre luată în unanimitate la Adunarea Generală a IFLRY ce s-a desfăşurat între 12–14 noiembrie 2009 la Haga, Olanda.

La acest eveniment, precum şi la seminarul despre traficul de fiinţe umane cu genericul “I’m not fore sale”, organizat de IFLRY la Amsterdam între 16–21 noiembrie 2009 a participat Sergiu Boghean, preşedintele OTPL.

Pentru a adera la IFLRY Tineretul Liberal a îndeplinit condiţiile necesare, acestea fiind participarea la cel puţin un eveniment LYMEC, perfectarea tuturor documentelor necesare (regulamentul OTPL, programul politic, forma de aplicare, scrisoare de intenţie, prezentarea activităţii organizaţiei).

IFLRY a fost constituită în 1979 în Silkeborg, Danemarca ca şi organizaţie internaţională umbrelă a tineretului liberal.

La Mulţi Ani Domnule Preşedinte Mihai Ghimpu! Comunicat de presă al PL cu privire la scrutinul prezidenţial din România