Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal a dat startul Campaniei “Caravana de Crăciun”

|versiune pentru tipar||
PL / 10 decembrie 2009
Partidul Liberal

În perioada 10–25 decembrie Tineretul Liberal desfăşoară Campania de caritate “Caravana de Crăciun”. Tinerii liberali fac apel către toţi cei care nu sunt indiferenţi să contribuie la colectarea donaţiilor (hainuţe, jucării, cărţi, rechizite şcolare, bani) pentru copiii din familiile social-vulnerabile. Colectarea tuturor ajutoarelor vor avea loc la sediul central al Partidului Liberal din strada Vlaicu Pîrcălab 13 şi la sediul municipal al Partidului Liberal din strada Bucureşti 87A.

În ziua de 25 decembrie, tinerii liberali împreună cu persoanele care au făcut donaţii se vor porni în caravană pe traseul prestabilit pentru a repartiza cadouri tuturor copiilor din aceste familii.

Campania de caritate “Caravana de Crăciun” este iniţiată al doilea an consecutiv de către Organizaţia de Tineret al Partidului Liberal, care a reuşit să aducă bucuria de Crăciun în casele mai multor copii.

Să aducem de Crăciun un zâmbet copiilor!

PL îndeamnă alegătorii să voteze pentru Trăian Băsescu la funcţia de preşedinte al României Ziua Drepturilor Omului: OTPL Râşcani din Chişinău a desfăşurat acţiunea “Cunoaşte-ţi Drepturile!”