Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Valeriu Munteanu propune formarea unei Comisii de anchetare a privatizării posturilor municipale “Antena C” şi “Euro TV”

|versiune pentru tipar||
PL / 22 ianuarie 2010
Partidul Liberal

Valeriu Munteanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Liberal a iniţiat o hotărîre privind constituirea Comisiei de anchetă pentru examinarea modului de deetatizare a postului municipal de radio “Antena C” şi a televiziunii municipale “EuroTV” ce urmează a fi prezentată Parlamentului.

Hotărîrea prevede că în cadrul acestei comisii vor face parte 11 persoane specializate care îşi i-au angajamentul ca după ce Parlamentul Republicii Moldova va adopta hotărîrea, Comisia de anchetă va prezenta Parlamentului în termen de 60 de zile un proiect de hotărîre cu privire la examinarea modului de denaţionalizare a postul municipal de radio “Antena C” şi a televiziunii municipale “Euro TV”.

Valeriu Munteanu a fost consilier juridic în cadrul postului de radio “Antena C” iar la alegerile din 29 iulie devine deputat PL în Parlamentul Republicii Moldova.

Amintim că în urma deciziei Consiliului Municipal Chişinău din 30 noiembrie 2006 aceşti doi radiodifuzori au fost reorganizate şi înstrăinate, fapt contestat de membrii colectivelor dar şi de societatea civilă.

Fracţiunea Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova
Sursa: www.pl.md

Ion Negrei: O consecinţă a fostului regim pentru societate este şi faptul că o parte se identifică moldoveni, alta-români Comunicat de presă al OTPL cu privire la aniversarea a 151 de ani de la Unirea Principatelor Române