Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al OTPL cu privire la aniversarea a 151 de ani de la Unirea Principatelor Române

|versiune pentru tipar||
PL / 24 ianuarie 2010
Partidul Liberal

Cu prilejul aniversării a 151 de ani de la realizarea unirii principatelor române, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) adresează un mesaj de salut şi felicitare tuturor românilor.

Unirea Ţării Româneşti cu Moldova, înfăptuită la 24 ianuarie 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, reprezintă actul politic care stă la baza României moderne şi a formării naţiunii romane.

Totodată, ziua de 24 ianuarie reprezintă o piatra de temelie a României Mari. Noi, urmaşii acelor timpuri de înaltă graţie naţională avem datoria de a duce acest ideal sfânt al poporului nostru mai departe, de a nu lăsa în umbră nimic din elanul acelor vremuri de glorie.

În aceste condiţii, considerăm că constituirea Alianţei pentru Integrare Europeană şi trasarea drept obiectiv principal integrare europeană a Republicii Moldova, reprezintă un eveniment continuator al marilor realizări istorice care ne va duce cu siguranţă mai aproape de marele nostru ideal, unitatea poporului în cadrul Uniunii Europene.

Tinerii liberali doresc românilor de pretutindeni un viitor strălucit şi plin de evenimente de înaltă conştiinţă naţională. Fie ca spiritul datei de 24 ianuarie 1859 să călăuzească, mereu, poporul nostru.

Departamentul de Comunicare al PL

Valeriu Munteanu propune formarea unei Comisii de anchetare a privatizării posturilor municipale “Antena C” şi “Euro TV” Tinerii liberali din Ciorescu au desfăşurat expoziţia “Arta — reprezentarea metaforică a realităţii”