Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din sectorul Râşcani a dat startul Campaniei ecologice de primăvară

|versiune pentru tipar||
PL / 3 martie 2010
Partidul Liberal

În a doua zi de primavară tinerii liberali din sectorul Râşcani au iniţiat o acţiune ecologică. Circa 40 de membri liberali s-au adunat în Parcul “Râşcani” pentru a participa la o campanie de curăţare a parcului din sector. Echipa a fost împărţită în 5 grupuri care şi-au luat câte un perimetru al parcului pentru a eficientiza lucrările. Tinerii au strâns frunzele, gunoiului adunat în parc şi crengile căzute încă din toamnă.

Timp de cîteva ore, echipa s-a isprăvit cu sarcina propusă. La finele acţiunii, s-a ajuns la concluzia că asemenea campanii ecologice ar trebui organizate mai des şi în viitorul apropiat se vor iniţia acţiuni de salubrizare în suburbiile sectorului Râşcani.

Scopul campaniei ecologice constă în sensibilizarea populaţiei privind necesitatea implicării la acţiuni de menţinere a parcurilor într-o stare curată şi îngrijită.

De asemenea, echipa tineretului liberal al sectorului Rîşcani a încercat să aducă la cunoştinţa cetăţenilor mesajul conform cărui fiecare din noi e obligat să-şi dea aportul pentru menţinerea calităţii mediului înconjurător.

Amintim că, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a solicitat serviciilor municipale de salubrizare să mobilizeze toate forţele, pentru a executa în termenii stabiliţi lucrările prevăzute în campania de curăţenie de primăvară

Potrivit Planului de acţiuni de amenajare şi salubrizare a Chişinăului, până la Sfintele Sărbători de Paşti vor fi executate lucrări de reparaţie şi întreţinere a mobilierului stradal, reamenajarea spaţiilor verzi aferente blocurilor, curăţarea trotuarelor, parcărilor şi căilor rutiere.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

În cadrul Academiei Liberale a avut loc modulul II a Şcolii Tînărului Formator Felicitări cu ocazia Zilei de 8 Martie