Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

În cadrul Academiei Liberale a avut loc modulul II a Şcolii Tînărului Formator

|versiune pentru tipar||
PL / 3 martie 2010
Partidul Liberal

La 27–28 februarie au avut loc sesiunile modulului II a Şcolii Tânărului Formator în cadrul proiectului Academia Liberală. Training-urile au fost susţinute de către formatorii “National Democratic Institute” (NDI) Andrei Rusanovschi şi Andrei Panici.

Tema primei zile de training a fost “Abilităţile de comunicare şi formarea discursului politic”. Participanţilor li s-a predat elaborarea corectă a unui mesaj politic, comunicarea eficientă a acestui mesaj şi consolidarea abilităţilor de comunicare interpersonală.

În cea de a doua, tinerii participanţi au fost instruiţi în domeniul organizării campaniei electorale şi anume în specificul managementului de campanie electorală şi în realizarea eficientă a campaniei “De la uşă la uşă”.

Cunoştinţele acumulate în sesiune au fost aplicate în practică de tinerii formatori, care au realizat o mini-campanie “Door to door” (De la uşă la uşă), rezultatele căreia au fost analizate ulterior.

“Deşi am lucrat în campania electorală, aici am aflat multe lucruri pe care nu le-am ştiut pînă acum. Cred că îmi vor fi foarte utile cele aflate pentru activitatea mea de mai departe.” a spus Octavian Benderleu, participant la Şcoala Tânărului Formator.

Amintim că, Academia Liberală este un proiect de instruire politică iniţiat de Tineretul Liberal care va funcţiona ca un centru intern de studii. Proiectul îmbină trei componente care reprezintă trei nivele de instruire : Clubul Politic, Şcoala Liberală şi Şcoala Tânărului Formator.

Academia Liberală îşi propune educarea membrilor Tineretului Liberal cât şi a tinerilor neafiliaţi politic cu scopul creşterii competenţelor lor politice şi administrative.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal din sectorul Râşcani au organizat un TVC de Dragobete Tineretul Liberal din sectorul Râşcani a dat startul Campaniei ecologice de primăvară