Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din sectorul Râşcani au organizat un TVC de Dragobete

|versiune pentru tipar||
PL / 2 martie 2010
Partidul Liberal

De Dragobete Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) din sectorul Râşcani au organizat un concurs TVC dedicat sărbătoririi “Dragobetelui”. În cadrul concursului au evoluat 4 echipe din liceele: “Grigore Vieru”, “Gheorghe Asachi”, “Al. I. Cuza” şi “Nicolae Bălcescu”. Participanţii au fost supuşi, participanţii au trebuit să-şi arate nu doar ingeniozitatea şi capacitatea de a înveseli publicul, dar şi romantismul şi atitudinea lor faţă de dragoste.

TVC-ul a început cu prezentarea fiecărei echipe. Echipele au concurat în diverse probe, cum ar fi Declaraţiile de dragoste, participanţii trebuiau să-şi exprime sentimentele, dar în acelaşi timp fiind supuşi unor încercări, care le făceau şi mai dificilă obligaţia, o altă probă a fost sonorizarea unor filmuleţe video- membrii echipelor au imitat vocile diferitor personaje din filme renumite.

La proba “Tema de acasă”, ce a cuprins cîte o scenetă ce avea ca tematică “Dragoste la prima vedere”, participanţii au demonstrat că şi cu asemenea sentiment sensibil cum este dragoste se poate de glumit doar că în condiţii şi împrejurări foarte exact stabilite.

În pauzele dintre probe au evoluat cu cîntece tinere talente, care au distrat publicul, ţinîndu-i totuşi în suspans în aşteptarea următoarei încercări.

Sala arhiplină a susţinut fiecare concurent cu aplauze şi încurajări. Spectatorii au rămas mulţumiţi şi încîntaţi de reprezentare. Între pauze, au fost şi ei invitaţi să ia parte la diverse concursuri amuzante.

Rezultatele concursului au fost evoluate de un juriu format din 6 membri. Un urma punctelor acumulate din fiecare probă, învingători au ieşit participanţii echipei “Pupăcioşii”, reprezentanţi ai liceului “Nicolae Bălcescu”.

Scopul de bază al desfăşurării concursului a fost promovarea vechilor tradiţii şi obiceiuri, trezirea în conştiinţa tinerilor respectul faţă de cultura naţională. Prin acţiuni de acest gen, Tineretul Liberal încearcă să aducă cultura strămoşească la recunoaşterea actuală.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Liberalii din Stăuceni au organizat al II-lea Campionat Republican “Lupta liberă” În cadrul Academiei Liberale a avut loc modulul II a Şcolii Tînărului Formator