Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Stăuceni au organizat al II-lea Campionat Republican “Lupta liberă”

|versiune pentru tipar||
PL / 1 martie 2010
Partidul Liberal

Duminică, la 21 februarie conducerea Partidului Liberal din comuna Stăuceni au organizat al II Campionat Republican la “Lupta liberă”, în memoria mult regretatului Maestru în sport, multicampion si antrenor la lupta libera, Zaharia Cotruţă.

În cadrul Campionatului au participat 16 echipe din ţară, iar l a deschiderea oficială a campionatului a fost prezent si Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Ciobanu.

“Mă bucur nespus că voi tinerii aţi organizat acest eveniment şi că aţi venit cu această iniţitivă, cu siguranţă Zaharia Cotruţă este mândru de voi astăzi”a declarat Ciobanu în închierea discursului.

I Campionat de asemenea, a fost organizat de către membrii Partidului Liberal din Stăuceni care la rândul lor sunt sportivi şi l-au cunoscut pe Maestru.

Aceştia sunt: Preşedintele Partidului Liberal din Stăuceni, Victor Miron. Vicepreşedinte, Andrei Sofroni.

Cîştigatorii au fost premiati cu diplome, medalii şi premii băneşti, banii fiind adunaţi de către tinerii din Organizaţia de Tineret al Partidului Liberal din Stăuceni.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal îşi propune să oficializeze Ziua Dragobetelui Tineretul Liberal din sectorul Râşcani au organizat un TVC de Dragobete